Втора извидница по голем маратон

Се склопуваат коцките полека, полека за рутата на „Големиот маратон“ за „Азот 2015 МТБ предизвик“. Тим од „Велес Бајкинг“ во потрага по возбудлив „Голем маратон“. Го поминавме делот од Богомила кон стариот пат за Прилеп, а потоа го поминавме делот кон Црешнево. И двата делови придонесуваат кон поинтересен „Азот 2015 МТБ Предизвик“. Во прилог слики од нашето искуство:

Check Also

Велосипедска Романтика по петти пат низ АЗОТ

Преку 500 учесници, велосипедисти, планинари, случајни минувачи, туристи, пријатели и вљубеници на настани на отворено, …