Велес Бајкинг на промоција во Рим

Нашиот голем пријател Мики Димитриевски кој е на привремено професионална обука во Италија во своето слободно време ужива со велосипед низ улиците на Рим…

Возејќи со маичките од нашите настани, конкретно со маичката од „Питијада 2016“ Мики предизвикува големо внимание од страна на сите учесници. Тој ни испрати неколку слики на кои јасно се гледа публицитетот на нашиот настан во Италија.

Велес Бајкинг праќа големи поздрави до нашиот пријател Мики во Рим и до неговите нови Италијански пријатели по велосипед и ги покануваме оваа есен во нашиот Велес.

          

 

 

Check Also

ЗА ВЕЛЕС БАЈКИНГ

ИСТОРИЈА Здружение на граѓани, љубители на планинскиот велосипедизам “Велес Бајкинг“- Велес е формирано како правен …