Велес 2015 off-road велосипедска тура

Велес 2015 off-road велосипедска тура

Од утре, четврток 10.09.2015 год. започнуваме со продажба на картите за велосипедскиот настан – “Велес 2015 off-road велосипедска тура“ кој се организира во склоп на Велешката Питијада.

Учество: Котизација за учество е 200,00 денари.

Секој учесник со претходна потврда за уплатена регистрација на стартниот пакет ќе добие:

  • Маичка со лого на настанот
  • Пита Пастрмајлија
  • негазирана вода
  • енергетски пијалок
  • енергетски БАР житарици

Билетите засега ке се продаваат на следниве места:

  • ПРОБАЈК – СКОПЈЕ, К.Вода-рампа
  • МОДУС БАЈК – СКОПЈЕ,Лептокарија
  • ТРЕСКА СПОРТ – СКОПЈЕ, бул. Илинденска
  • КЛИК КОМПЈУТЕРИ-ВЕЛЕС- спроти Гимназија

Или на следниве броеви:
Сашко +389 75 622 623
Зоран +389 76 482 400 ; +389 76 376 040
Никола +389 76 268 489
Лазе +389 78 349 335

Исто така,можете да уплатите и на следнава жиро сметка.
Примач: ЗГ ВЕЛЕС БАЈКИНГ Велес
Трансакциона с-ка: 300270000110651
Банка на примач: Комерцијална Банка АД Скопје
Цел на дознака: Уплата за стартен пакет за офф роад тура Питијада 2015

По извршената уплата, треба да не контактирате и да ви доделиме регистарско бројче по кое ќе си го добиете својот стартен пакет.
По купената карта за настанот, потребно е да се регистрирате на следниот линк за регистрација.
За останатите градови информирајте се на нашата FACEBOOK страница www.facebook.com/velesmountbiking