Tag: #World Bicycle Day

  • Велес Бајкинг го обележа Светскиот ден на велосипедот

    Велес Бајкинг го обележа Светскиот ден на велосипедот

    Скромно, без никакви големи организирани возења, членовите и пријателите на Велес Бајкинг го обележа 03 јуни, Светскиот ден на велосипедот ( World Bicycle Day). Согласно правилата за движење на велосипедите во услови на пандемија од вирусот КОВИД-19, направивме мини прошетка низ градот, поттикнувајќи ги граѓаните на Велес барем на неколку мигови да размислат за употребата […]