Tag: #6таМтбТураПитијада2019

  • 6-та рекреативна велосипедска тура „Питијада 2019“ во Велес

    6-та рекреативна велосипедска тура „Питијада 2019“ во Велес

    Во организација на здружението на граѓани,љубители на планински велосипедизам ВЕЛЕС БАЈКИНГ од Велес, 6-ти пат по ред се организираше оваа рекреативна тура кој има за цел промоција на Велешката околија со сите нејзини убавини и недостатоци, како и промоција на далеку познатата Велешка Пита Пастрмајлија.          Рекреативната велосипедска тура „Питијада 2019“ оваа година […]