Tag: #НоќниТури2021

  • Со ноќна тура Велес Бајкинг го обележа Светскиот ден на велосипедот

    Со ноќна тура Велес Бајкинг го обележа Светскиот ден на велосипедот

    Во знак на обележување на Светскиот ден на велосипедизмот #03JuneWorldBicycleDay тимот на @Велес Бајкинг го обележа со заедничко клубско искалување на еден од Велешките ридови. Овој пат со велосипед беше искачен #РидСвИлија566мнв Честит ден на велосипедот на сите искрени пријатели и љубители на велосипедизмот и велосипедот како единстено еколошко превозно средство..