Tag: #ВелопатекаБрајчино

Промоција на велосипедската тура Брајчино во Ресен

Велосипедот е ваша пасија? Сакате авантура? Новата велосипедска патека Брајчино во Ресен нуди можност за запознавање со природните убавини низ Преспанскиот регион. На ден 28.09.2019 и 29.09.2019 година се одржа Промоција на новата велосипедска патека Брајчино во Ресен. Промоцијата на велосипедската тура Брајчино траеше два дена и опфати содржини како кампување, посета со чамци до