Tag: #Азот2021МтбПредизвик

  • АЗОТ 2021 МТБ ПРЕДИЗВИК , 7-ма сезона

    АЗОТ 2021 МТБ ПРЕДИЗВИК ,  7-ма сезона

    Седмо издание на најголемиот outdoor настан во регионот на АЗОТ и пошироко на територија на Македонија, 7-та година во организација здружението за планински велосипедизам ВЕЛЕС БАЈКИНГ и нивните пријатели и поддржувачи. Богомила и регионот АЗОТ ве очекува со сета своја природна убавина. Единствена прилика да го вдишете духот на Богомилите, да се сликате на Римскиот […]