Среќна нова 2017!!!

Среќна нова 2017!!!

Членовите на ЗГ ВЕЛЕС БАЈКИНГ ви ја честитаат новата 2017 година и престојните  празници кои надоаѓаат. Во новата година Ви посакуваме  многу дружење, многу позитивна енергија многу изминати километри на велосипед, многу часеви поминати на планина, многу чист воздух и многу искрени пријатели… За оваа година е предвидено многу,многу велосипедски настани а секако еден од нив ке  биде и АЗОТ 2017 мтб предизвик. Ние уште сега ве покануваме  да си го планирате последниот викенд од мај (27-28 мај 2016) и да присуствувате на најубавиот велосипедски настан во Македонија

СРЕЌНА НОВА 2017!!!!!!!

tura-preku-sliva-prilepalsar-kamp-veles-bajking    dervenska-tura-prilepkralska-grobnica-vo-bonce-tura-preku-slivadervenska-tura-prilep-3so-tikves-i-demir-kapija-na-noviot-avtopat   img_20160528_204744  img_20160605_134724 img_20160605_142817  img_20160801_172122   kriva-krusa-tour  img_20160402_111632kriva-krusa-maj-2016  krusevo-niz-korija krusevo-ilinden  mariovo-2016-1  mariovo-tour-2 meckin-kamen-den-ilinden-2016  pitijada-2016-1  plackovica-tour-2016 promocija-na-winebike-tour-manastir-sv-gorgi    srekna-nova-tikves-2 srekna-nova-tikves  tunelot-od-1914-godina-od-car-wilhelm-ii veles-izvor-tour veleskite-ilindenci-avgust-2016 vine-and-cycling-8 vitoliste-mariovo-tour-2016 vrv-tribor-1899mnv-belasica-tour-2016