Проверка на „Големиот маратон“ од „Азот МТБ предизвик“

Проверка на „Големиот маратон“ од „Азот МТБ предизвик“

Тим од 7 вљубеници на прекрасна природа со велосипед беше во проверка на „Големиот маратон“ од „Азот МТБ предизвик“-от. И покрај повеќето дефекти што се случија, успеавме да поминеме голем дел од маратонот. Остана делот од Чеплес до Папрадиште на кој има свлечиште и чекаме да се исуши за да може да се обезбеди.