13,000+ People Have Bought Our Theme

[dropcap]D[/dropcap]on’t act so surprised, Your Highness. You weren’t on any mercy mission this time. Several transmissions were beamed to this ship by Rebel spies. I want to know what happened to the plans they sent you. In my experience, there is no such thing as luck. Partially, but it also obeys your commands. I want

Рудник

Отвoрање на сезоната. Mалку потешко од очекувањата за патеката, но добро поминавме без никакви оштетувања и дупнати гуми. Trеk-от на Зоки имаше убаво крштевање! 🙂

Срекна Нова Година 2015

Срекна Нова Година 2015 на сите велосипедисти, да испраќаме многу вакви години, здрави, живи и весели. Да се дружиме повеќе со точакот отколку со троседот во дневна и да вртиме повеќе кругови со педалите, а живците да си ги чуваме за стари години. П.С. Среќна, море најсреќна Нова 2015 на членовите на нашите и вашите

Предновогодишна дружба

На дружбата присуствуваа 30-ина бајкери. Најмладиот 20, најстариот 74. Нај-бајкери за 2014 беа прогласени Коста Тахов и Виктор Митевски за нивната тура од преку 1200км . Нај-road-бајкер беше прогласен Емил Смилев, а најненормални бајкери беа Зоран Јаневски и Илија Цецев. За многу години да е дружбата и уште многу тури следната година! 🙂

Мокрени

Еден од последните сончеви денови за 2014 година, ЗГ „ВЕЛЕС БАЈКИНГ“-ВЕЛЕС организираше велосипедски настан Велес-Мокрени во должина од 90 км. Впечатоците на крај од денот беа огромни, како од прекрасниот сончев ден, така и од огромната позитивна енергија споделена меѓу учесниците и природата. Уште еднаш Азотот ни покажа дека е едно од најубавите места во

Прво „9-то ноемвриско“ искачување на „Солунска глава“

Шест членови од „Велес Бајкинг“ земаа учество во Првото „9то Ноемвриско“ искачување на „Солунска Глава“ По повод 1 година од постоењето на Планинарското Друштво Чеплес и 70 год од ослободувањето на Велес , на 09.11.2014 год се оддржа планинарски марш Чеплес – Солунска Глава. На маршот имаше пријавено преку 150 учесници од кој во Планинарскиот

Берово off-road 2014

Тројца наши членови возеа во Берово. Прекрасна есенска off-road тура со посета на бачило. [huge_it_gallery id=”5″]

Маврово – Бродец – Маврови Анови

Околу 200 велосипедисти учествуваа на турата „Маврово – Бродец – Маврови Анови“ организирана од Probike Skopje. Група од 6 членови на „Велес Бајкинг“ учествуваше во турата и се врати со прекрасни доживувања и искуства. Повеќе слики во албумот на Probike Skopje

1 22 23 24