Предновогодишна дружба

Предновогодишна дружба

На дружбата присуствуваа 30-ина бајкери. Најмладиот 20, најстариот 74.

Нај-бајкери за 2014 беа прогласени Коста Тахов и Виктор Митевски за нивната тура од преку 1200км . Нај-road-бајкер беше прогласен Емил Смилев, а најненормални бајкери беа Зоран Јаневски и Илија Цецев.

За многу години да е дружбата и уште многу тури следната година! 🙂