Најавена првата UCI C1 трка во Македонија

Најавена првата UCI C1 трка во Македонија

Oxygen Mountain Bike Club на својот Facebook Фан Пејџ го најави настанот како прва UCI C1 трка во Македонија.

Според најавата овој многу важен МТБ настан за Македонскиот ќе се одржи на познатата патека во Куманово XCO “Студена Вода”. Најавениот настан попрвичните информации ќе се одржи на 17 мај 2020 година.

Се надеваме дека целосната организација ке измине во беспрекорна организација и ќе имаме позитивни оценки со што широко ќе се отворат вратите кон овој спорт за Македонските велосипедисти.

Click”Printer Layout” on affordable-papers.net the left of the page, found under”Settings” From the”Printer Layout” display, you can enter a”Wrap Around”Toner” setting.