Маврово – Бродец – Маврови Анови

Околу 200 велосипедисти учествуваа на турата „Маврово – Бродец – Маврови Анови“ организирана од Probike Skopje. Група од 6 членови на „Велес Бајкинг“ учествуваше во турата и се врати со прекрасни доживувања и искуства.

Повеќе слики во албумот на Probike Skopje

Check Also

Патуваме низ Македонија: Магичната Лешница на Шар Планина

Долго планираната велосипедска тура низ Шара конечено се реализира. Ја извртевеме Лешница од сите страни, …