Connect with us

Останато

Поставување на табли и маркација за „Азот МТБ Предизвик“

Изминатиов викенд поставивме 4 големи табли со мапи, како и најголемиот дел од столбовите на кои ќе бидат поставени соодветни ознаки за маркацијата на патеките за „АЗОТ 2015 МТБ предизвик“. Посебно ги издвојуваме големите табли кои се изработени по меѓународни стандарди. Голема благодарност на луѓето кои ни помогнаа, посебно на дел од мештаните од с. Богомила

Copyright © 2021 VelesBiking