III-та тура по Македонските степи

III-та тура по Македонските степи

Велосипедска прошетка низ Македонските Степи во организација на #ВелесБајкинг. Посета на селото Бекирлија и едночасовно дружење со Македонската Оскаровка Атиџе Муратова….