Category: Слики

 • ВелоЧЕ низ ПореЧЕ 2021

  ВелоЧЕ низ ПореЧЕ 2021

  Да уживаме во сликите од третиот по ред велосипедски настан кој се одржува во преубавото Поречие.

 • ПРОМАЈА – Демир Капија outdoor festival

  ПРОМАЈА – Демир Капија outdoor festival

  Втора година како живееме во услови на КОВИД-19 пандемија, втора година како голем број на фестивали, вело настани се откажуваат или се одржуваат во драстично намалени услови. Овогодишниот настан „ПРОМАЈА – Демир Капија outdoor festival“ го обележавме чисто симболично со собирање на старата добра екипа. Ја извртевме добропознатата „винска тура“ во должина од 20-на км, […]

 • Family Team Building Велес Бајкинг Мокрени 2021

  Family Team Building Велес Бајкинг     Мокрени 2021