Category: Видео

Скопска Црна Гора 2021

III-та тура по Македонските степи

Велосипедска прошетка низ Македонските Степи во организација на #ВелесБајкинг. Посета на селото Бекирлија и едночасовно дружење со Македонската Оскаровка Атиџе Муратова….

По Сокаците на Водно

Викенд бајк дружба @VelesBiking i @ДруштвоНеозбилниВелосипедисти. Иако планот беше да се вози до Козјак, го скративме малку патот, ама како и да е поминавме 40-на км горе-доле низ Водно со елевација од 1300м…. – одлично потрошено време ….