Берово off-road 2014

Тројца наши членови возеа во Берово. Прекрасна есенска off-road тура со посета на бачило.

[huge_it_gallery id=”5″]

Check Also

ЗА ВЕЛЕС БАЈКИНГ

ИСТОРИЈА Здружение на граѓани, љубители на планинскиот велосипедизам “Велес Бајкинг“- Велес е формирано како правен …