АЗОТ МТБ Предизвик 2015

Од денес ја пуштаме за користење веб страната за настанот „АЗОТ МТБ Предизвик“ http://azot.velesbiking.mk/. На веб страната може да најдете подетални информации за настанот. Нас ни останува да го дефинираме уште големиот маратон. Официјалната пријава за настанот е на следниот линк http://azot.velesbiking.mk/Register

Check Also

Велосипедска Романтика по петти пат низ АЗОТ

Преку 500 учесници, велосипедисти, планинари, случајни минувачи, туристи, пријатели и вљубеници на настани на отворено, …