Author: pance

The Secret of LinkedIn link

How to Upload Your Resume to LinkedIn To create a truly dynamic and professional CV, check out cvonline. The automation tools mentioned above are for such businesses to deliver focus in their efforts but in a non invasive and time and effort saving manner. At VideoForm, we offer a tool that allows you to send

Benefits of VDR Computer software

VDRs are a good way to manage and share sensitive organization information, and they can be used by simply any organization, including banks, legal firms, and companies with significant mental property assets. A couple of vendors give both general-purpose and industry-specific VDRs, with various customization choices. One of the main advantages of VDRs is definitely

5 Timeless Classic Replica Watches For Men Except Rolex

When you talk about luxury Swiss watches, you think of Patek Philippe, Rolex, Breitling, Panerai, Tag Heuer and so on. However, if the topic is about classic watches, the first thing you will think of is definitely Rolex. Rolex has a high reputation in the world, and every Rolex watch is a classic. Rolex watches

Популярные азартные игры в казино

Популярные азартные игры в казино В нашей таблице лидеров вы найдете элитные казино с полноценными денежками для азартных онлайн-игр, какие наши консультанты по казино протестировали для вас. Если вы хотите начать играть в азартные игры онлайн, нажмите на казино и наслаждайтесь волшебными азартными играми на естественные денежки в настоящее время. Видео-покер – данное азартная игра

Велес 2015 off-road велосипедска тура

Од утре, четврток 10.09.2015 год. започнуваме со продажба на картите за велосипедскиот настан – “Велес 2015 off-road велосипедска тура“ кој се организира во склоп на Велешката Питијада. Учество: Котизација за учество е 200,00 денари. Секој учесник со претходна потврда за уплатена регистрација на стартниот пакет ќе добие: Маичка со лого на настанот Пита Пастрмајлија негазирана

АЗОТ МТБ предизвик 2015

Изминатиов викенд (06-07 јуни 2015 год.) се одржа првиот off road настан во овој регион под името .Настанот беше организиран од ЗГ Велес Бајкинг.Иако за прв пат,масовното учество покажа дека организацијата на оваков настан е полн погодок за овој регион.Околу 200 учесници беа уредно пријавени и регистрирани,иако неофицијално бројката беше далеку поголема-негде околу 300.Најголем број

Поставување на табли и маркација за „Азот МТБ Предизвик“

Изминатиов викенд поставивме 4 големи табли со мапи, како и најголемиот дел од столбовите на кои ќе бидат поставени соодветни ознаки за маркацијата на патеките за „АЗОТ 2015 МТБ предизвик“. Посебно ги издвојуваме големите табли кои се изработени по меѓународни стандарди. Голема благодарност на луѓето кои ни помогнаа, посебно на дел од мештаните од с. Богомила

Проверка на „Големиот маратон“ од „Азот МТБ предизвик“

Тим од 7 вљубеници на прекрасна природа со велосипед беше во проверка на „Големиот маратон“ од „Азот МТБ предизвик“-от. И покрај повеќето дефекти што се случија, успеавме да поминеме голем дел од маратонот. Остана делот од Чеплес до Папрадиште на кој има свлечиште и чекаме да се исуши за да може да се обезбеди.

Втора извидница по голем маратон

Се склопуваат коцките полека, полека за рутата на „Големиот маратон“ за „Азот 2015 МТБ предизвик“. Тим од „Велес Бајкинг“ во потрага по возбудлив „Голем маратон“. Го поминавме делот од Богомила кон стариот пат за Прилеп, а потоа го поминавме делот кон Црешнево. И двата делови придонесуваат кон поинтересен „Азот 2015 МТБ Предизвик“. Во прилог слики

Во извидница по големиот маратон за „Азот МТБ Предизвик 2015“

Екипа од „Велес Бајкинг“ во соработка со член од екипата на “Македонски Спасител“ Виктор Бојковски беше во реонот на Азот во извидница за големиот маратон. Поминавме 32-33 км во пешачење кои ќе ни бидат од голема корист при определување на големиот маратон за на 07 јуни.

1 2