Connect with us

Останато

Absa Cape Epic 2018, The 15th edition (18-25 March 2018)

Со денешната етапа 1 започна 15-тото по ред Absa Cape Epic 2018. Воведна етапа, 6 класични етапи и крајната GRAND FINALE со вкупна должина од 658km со 13 530m елевација е она што во наредниве 7 дена учесниците ке го поминат во Cape Town, Western Cape, Јужна Африка.

Absa Cape Epic е најголемата трка на планинскиот велосипедизам

 

 

 

Copyright © 2021 VelesBiking