Connect with us
Останато2 months ago

Македонска Bike и Hike експедиција на врвот Килиманџаро 5895м.н.в.

Останато3 months ago

Патуваме низ Македонија: со велосипед до гробот на Никола Карев

Останато3 months ago

Велес Бајкинг со план и програма на активности за 2021 година

Останато3 months ago

На тема велосипедизам… Кој е основниот слој и за што се користи

Останато5 months ago

Прва хумнитарна крводарителска акција на Велес Бајкинг и Црвен Крст ОО Велес

Останато6 months ago

Патуваме низ Македонија: Вело тура низ Велешкиот „долги рид“

Останато7 months ago

Патуваме низ Македонија: Македонското ЕЛ ДОРАДО – Плакенска планина и врвот Сталев камен

Останато7 months ago

Дебитантот Simon Andreassen победник на првата трка XCO cross-country World Cup – Nove Mesto , Czech Republic

Останато7 months ago

Започна Светскиот куп во XCO cross-country World Cup – Nove Mesto , Czech Republic

Останато7 months ago

Поставени нови велосипедски станици во Велес

Останато7 months ago

Историска двојна победа на Словенските велосипедисти на TDF2020

Останато7 months ago

Велес Бајкинг со свои волонтери на обележување на Европската недела на мобилност во Општина Велес

Останато7 months ago

Патуваме низ Македонија: Магичната Лешница на Шар Планина

More News

Copyright © 2021 VelesBiking