7 години од првиот организиран вело настан во Велес

18 август 2012 година е датумот кој се смета за првиот организиран настан од тогашната Facebook група „Велес Бајкинг“ 

Check Also

Велес Бајкинг со план и програма на активности за 2021 година

Здружението избра и членови на Извршниот и Надзорниот орган, со нов мандат од две години …