СРЕЌНА НОВА 2016 ГОДИНА!!!

СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ ВИ ПОСАКУВА ЕКИПАТА  ОД ВЕЛЕС БАЈКИНГ!!

Dedo mraz so tocak santa-riding-a-bike-anim-blogsmall

Check Also

Зошто велосипедот е добро превозно средство за пристојно растојание?

Возењето велосипед во близина помала од 2 метри од друг велосипедист отсекогаш претставувало опасност. Сега, …