Со ноќна тура Велес Бајкинг го обележа Светскиот ден на велосипедот

Со ноќна тура Велес Бајкинг го обележа Светскиот ден на велосипедот

Во знак на обележување на Светскиот ден на велосипедизмот #03JuneWorldBicycleDay тимот на @Велес Бајкинг го обележа со заедничко клубско искалување на еден од Велешките ридови.

Овој пат со велосипед беше искачен #РидСвИлија566мнв

Честит ден на велосипедот на сите искрени пријатели и љубители на велосипедизмот и велосипедот како единстено еколошко превозно средство..


Leave a Reply

Your email address will not be published.