[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

6 члената екипа утрово пристигна во Танзанија и во целосна психофизичка подготвеност се надеваат на успешно искачување на врвот.

Експедицијата е составена од тројца велосипедисти – Lazo Minovski – Probike, Nikola Neskoski – EcoLogic Вело Училишта и Илья Деверев – Друштво неозбилни велосипедисти како и качувачката екипа составена од планинарите Irina Dishovska, Ќирил Начков и Филип Христов – ProPoint.

Да им посакаме успешно остварување на нивните поставени цели.

[/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]