АЗОТ МТБ Предизвик 2015

Од денес ја пуштаме за користење веб страната за настанот „АЗОТ МТБ Предизвик“ http://azot.velesbiking.mk/. На веб страната може да најдете подетални информации за настанот. Нас ни останува да го дефинираме уште големиот маратон. Официјалната пријава за настанот е на следниот линк http://azot.velesbiking.mk/Register

690total visits,1visits today

You may also like...